ADS

22 December 2011

Poster percuma dari TravellingTwo - Bike Touring Inspiration

Selamat sejahtera hendaknya kepada semua. Haaa dengar sini wahai penduduk Tualang Tiga rakan-rakan penggiat kembara berbasikal (bicycle touring) semua ! Laman Travelling Two - Bike Touring Inspiration ada menghadiahkan sebuah poster yang boleh dimuat turun secara percuma.

Sebuah poster yang ringkas, tetapi menarik kerana menyenaraikan barangan keperluan untuk melakukan kembara berbasikal. Bagi yang baru berjinak-jinak dengan kembara berbasikal, ia boleh dijadikan panduan manakala bagi yang telah bergiat aktif pula ianya boleh dijadikan peringatan.

Ucapan dari empunya laman web tersebut:

"As we head into the holiday season, we wanted to take a moment to wish all of you a very Merry Christmas."

"It’s been wonderful having you along for the ride, as we’ve shared bike touring information and inspiration in 2011."

"Here’s a little Christmas present for each one of you, to say thanks for your support during the year. It’s a free poster that you can download and print out to hang on your wall or fridge."

"The image shows some of the things you might want to take on a bicycle tour (a sort of ‘equipment list’ in a different format) and comes from our Bike Touring Survival Guide. Many people have told us that they like it, so we thought we’d make it freely available."

Camna ke rupa poster tu ? Haaa, seperti yang berikut. Kalau nak, silalah muat turun sendiri naaa ... Versi dalam fail jpg mahupun pdf.


Rupabentuk poster percuma dari TravellingTwo.com

"Apa, dah muat turun ? Amboiii, lajunya korang. Mentang-mentang benda percuma ekk ... Sebelum itu, jom buat ucapan terima kasih pada mereka, meh, meh ..."

"Terima kasih TravellingTwo.com !"

4 comments:

DrSinga said...

Yuuuuuhuuuuuu...
Datang membalas lawatan...

Saya kagum..
Anda dan basikal anda..

Azizan Zolkipli said...

@DrSinga:

Yuhooooo ... Terima kasih atas kunjungan balas. Saya juga kagum dengan petikan lensa2 anda. Teruskan berjalan sambil memotret gambar ekk ...

gadisBunga said...

dah pasti pakcik ada SEMUAAA yang di list kan dalam tu kan? hihihi~

selamat tahun baru 2012 pakcik!!!

Azizan Zolkipli said...

@gadisBunga: kadang2, ada juga yang tak termasuk dalam senarai. senarai masing2 akan berbeza mengikut durasi masa, kesesuaian lokasi dan keperluan individu ...

selamat tahun baru 2012 untuk kamu juga !